Got Hahkinorsu? - Its All Over Now

Skönt sätt att värma sig på

Ja det är verkligen skönt att kunna värma sig på ett bra sätt när man har varit ute i kylan ett bra tag, ja och det finns många härliga sätt man kan göra det på. Ett är att värma upp en badtunna och sätta sig i den och ha det skönt. Sen så kan det vara skönt att lägga sig i ett vanligt badkar och värma upp kroppen, eller en varm dusch. Eller så kan man sätta på bastun och basta och värma upp sig på det sättet. 
Ja det är skönt att det finns många sätt varpå man kan värma sig på, så att man verkligen får upp värmen. 

Bra att ta sig tid att njuta

Nu när det är vinter och kallt är det skönt att kunna ta det lite lugnt och varva ner lite, det är så lätt att man stressar för mycket och att man tar på sig för mycket jobb och annat. Så då kan det vara skönt att koppla av lite grann och ha det skönt.
När det är kallt ute är det lättare att man tar det lite lugnt tycker jag. Då vill man liksom inte hitta på lika mycket som när det är vår och sommar och det är ljust hela natten. Så man borde passa på att varva ner och ta det lite lugnt nu när det är mörkt och kallt. 
Sen när solen tittar fram igen så kan man börja hitta på lite mer saker igen och se till att man kommer igång med allt. Men det är verkligen inga problem med att ta det lite lugnt.
Och lägga sig i badtunnan om man har en sån och njuta av att man kan värma sig och ha det gött när det är kallt ute. Ja se till att njuta av den årstid som det är just nu.